Mladi vozači nastavljaju da luduju drumovima

stop-policijaUprava policije je saopštila danas da su još četiri mlada vozača počinila teške saobraćajne prekršaja – drastično prekoračenje dozvoljene brzine i nedozvoljeno preticanje . Saobraćajni policajci su jednog prestupnika uhvatili danas, a trojicu juče.

K.Š. (22), koji je upravljao vozilom marke “Audi A6”, podgoričkih registarskih oznaka, na magistralnom putu od Danilovgrada ka Nikšiću vozio je brzinom od 173 km/h u mjestu Zagorak, gdje je ograničenje brzine kretanja vozila 80 km/h.

Policija napominje da je, shodno odredbama člana 37a Zakona o bezbjednosti saobraćaja na putevima, za vozila kojima upravljaju mladi vozači i vozači početnici brzina ograničena na 70 km/h, bez obzira na ograničenja brzine kretanja vozila na putu.

E.L. (20) je upravljao pmv marke “VW Golf V”, barskih registarskih oznaka, i kretao se brzinom od 174 km/h u mjestu Goričani.

N.S. (22) je upravljao vozilom marke “Audi A4”, budvanskih registarskih oznaka, i kretao se brzinom od 160 km/h u nenaseljenom mjestu Sozina.

M.M. (21) je upravljao vozilom marke “Renault”, podgoričkih registarskih oznaka, i preticao je dva putnička motorna vozila u krivini gdje je preglednost puta nedovoljna, a zatim nije zaustavio vozilo na propisani znak “Stop” ovlašćenog policijskog službenika.

Uprava policije navodi da su službenici saobraćajne policije u posljednjih dvadesetak dana registrovali još četiri ovakva prekršaja. Sva četiri vozača, među kojima je i bio jedan mladi, su prekoračila dozvoljenu brzinu kretanja za mnogo više kilometara na čas nego što iznosi propisana dozvoljena brzina. Oni su se, upravljajući putničkim motornim vozilima, kretali brzinom od 170 do 195 km/h.

Objavio/la na 19:31. Objavljeno u Vijesti. Možete pratiti sve odgovore na ovaj post kroz RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Morate biti ulogovani da bi komentarisali Logujte se

© 2000 - 2019 PCNEN. All Rights Reserved. Log in

-