Vučić:Plašim se da ćemo teško otkriti ko je donio oružje

Predsjednik Vlade Aleksandar Vučić izjavio je danas u Hamburgu da se plaši da će državni organi teško otkriti ko su osobe koje su ostavile oružje u blizini njegove porodične kuće u Jajincima kod Beograda.

“Vjerujem službama i državi Srbiji, ali plašim se da ćemo teško otkriti ko su lica koja su tu donijela to oružje i u koje svrhe je to bilo donijeto”, rekao je Vučić novinarima u Hamburgu, prenosi Beta.

On je dodao da mu slučaj izgleda komplikovano da bi bio lako riješen.

“Šta god da je u pitanju, zamislite nekoga, a čini mi se da svako ko ostavlja oružje zna da zolja nije praćka, pa bi bar nešto obrisao, ili zna da nije na teritoriji određene zemlje, pa mu je sve jedno šta će da ostane, jer ne možete da uđete u trag DNK”, rekao je Vučić.

Ministar unutrašnjih poslova Srbije Nebojša Stefanović izjavio je ranije danas da su veštačenjem oružja i municije identifikovani parcijalni DNK tragovi najmanje tri osobe i da je teško izolovati jedan DNK koji bi mogao da se koristi za upoređivanje.

On je dodao i da je malo vjerovatno da je neko donio to naoružanje u šumu u Jajincima kod Beograda samo da bi ga tu odložio.

Objavio/la na 18:17. Objavljeno u Vijesti. Možete pratiti sve odgovore na ovaj post kroz RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Morate biti ulogovani da bi komentarisali Logujte se

© 2000 - 2019 PCNEN. All Rights Reserved. Log in

-