Vladu ne zanima istina o aferi ‘Ramada’

korupcijaVlada danas nije prihvatila inicijativu potpredsjednika Milorada Vujovića da Ministarstvo saobraćaja i pomorstva dostavi informaciju o tome da li su zloupotrebljeni državni resursi plaćanjem partijskih skupova Socijaldemokrata Crne Gore od strane Direkcije za željeznice.

Vujović je, kako je saopšteno iz njegovog kabineta, insistirao na tome da se slučaj rasvijetli i da se utvrde sve relevantne činjenice do kraja.

“Osoba koja je zaslužna za otkrivanje plaćanja partijskih skupova Socijaldemokrata Crne Gore sa računa Direkcije za željeznice umjesto da dobije nagradu od ove države i društva, ostala je bez posla. Tačnije, poslodavac joj pod pritiskom nije produžio ugovor o radu. Ovaj slučaj treba da dobije tretman kakav zaslužuje jer se čini da se afera ‘Snimak’ opet ponavlja”, saopšteno je iz kabineta Vujovića.

Otpuštena menadžerka hotela ‘Ramada’, čiji identitet je skrivan od javnosti minulih dana, večeras je gostovala u emisiji ‘Načisto’ TV Vijesti i iznijela više detalja o slučaju korupcije i pokušaja zataškavanja. Riječ je o Patriciji Pobrić, koju javnost od ranije poznaje kao civilnu aktivistkinju.

Objavio/la na 22:02. Objavljeno u Priča dana, Vijesti. Možete pratiti sve odgovore na ovaj post kroz RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Morate biti ulogovani da bi komentarisali Logujte se

© 2000 - 2019 PCNEN. All Rights Reserved. Log in

-