Mandić: Demokratski front neće doći na sastanak u Skupštinu

Andrija MandicAndrija Mandić, predsjednik Nove srpske demokratije i jedan od lidera političke grupacije Demokratski front (DF), izjavio je da DF neće prisustvati sjutrašnjem sastanku šefova partija u Skupštini koji je zakazao predsjednik Skupštine Ranko Krivokapić, jer ne žele da daju legitimitet političkoj korupciji.

“Mislimo da druge stranke koje su bile svjedoci onoga što se desilo u Skupštini, ponovo sjedajući za isti sto sa akterima političke korupcije koju smo vidjeli u srijedu veče, da im daju neku vrstu legitimiteta nečemu što nije bilo pošteno ni moralno. Oni koji pripadaju opoziciji, sjedajući za isti sto, šalju pogrešnu poruku onima koji su vjerovali da se tim putem može doći do prelazne Vlade”, kazao je Mandić, gostujući u emisiji “Živa istina”, prenosi podgorilki radio Antena M.

Sjutrašnji sastanak je nastavak nastojanja predsjednika Skupštine Ranka Krivokapića i dijela lidera opozicionih partija da se pronađe izlaz iz aktuelne političke krize u susret redovnim parlamentarnim izborima. U međuvremenu su Krivokapićevi socijaldemokrati glasali protiv povjerenja Vladi i prešli u opoziciju, a opoziciona Pozitivna CG je uslovnim glasanjem za povjerenje Vladi takođe promijenila stranu, što je dio opozicije i javnosti okarakterisao kao političku korupciju.

Objavio/la na 17:15. Objavljeno u Vijesti. Možete pratiti sve odgovore na ovaj post kroz RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Morate biti ulogovani da bi komentarisali Logujte se

© 2000 - 2019 PCNEN. All Rights Reserved. Log in

-