Herceg Novi: DF najavio nove protestne skupove

Demokratski front (DF) pozvao je večeras ostatak opozicije, sindikate i druge društvene grupe da im se pridruže u protestima protiv vlasti i najavio nove protestne skupove po Crnoj Gori.

Protetsni skup u organizaciji ovog opozicionog saveza organizovan je večeras u dvorani Park u Herceg Novom pred nekoliko stotina pristalica Fronta.

Čelnici DF-a su ponovili da traže ostavku vlade, formiranje prelazne i da odbijaju dijalog s vladajućim partijama, Demokratskom partijom socijalista (DPS) i Socijaldemokratskom partijom (SDP).

Pozvali su ostale opozicione partije da im se pridruže u organizaciji narednih protestnih skupova koje će oranizovati u Beranama i Baru, ali nisu saopštili datum njihovog održavanja.

Prošlonedjeljni protest DF u Podgorici okončan je nasiljem i tada je povrijeđeno nekoliko desetina ljudi od čega polovina policajaca.

Kako je i najavljeno, na skup su došli lideri DF, Andrija Mandić, Branko Radulović, Nebojša Medojević, Janko Vučinić, Milan Knežević, Predrag Bulatović.

Na Fejsbuk stranici “Sloboda traži ljude” najavljeno je da će se slični skupovi biti održati i u drugim opštinama, a da će poslednji biti u glavnom gradu.

Objavio/la na 21:52. Objavljeno u Vijesti. Možete pratiti sve odgovore na ovaj post kroz RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Morate biti ulogovani da bi komentarisali Logujte se

© 2000 - 2019 PCNEN. All Rights Reserved. Log in

-