Akcija za spas Grčke

tom finiKada bi svaki stanovnik Evrope dao samo tri eura, Grčka bi mogla da otplatiti prvu ratu dugova, tvrdi Britanac Tom Fini.

Svjestan teške situacije u kojoj se Grčka našla, ovaj 29-godišnji prodavac iz Londona pokrenuo je kampanju kako bi prikupio 1,6 milijardi eura koliko iznosi dug koji dolazi na naplatu.

Grcima je tih 1,6 milijardi potrebno. Možda se to može učiniti kao puno novca, ali kad bi svaki Evropljanin dao tri eura, taj bi se novac skupio, naveo je Fini.

Više od 2.000 ljudi odgovorilo je jutros na njegov poziv, prikupivši 31.000 eura. U međuvremenu je suma narasla na 70.000 eura i nastavlja i dalje da raste.

Fini obećava nagrade za donatore: razglednicu sa portretom grčkog premijera Aleksisa Ciprasa za donaciju od tri eura, salatu sa sirom feta i maslinama za uplatu šest eura, bocu rakije “Uzo” za 10 eura i bocu grčkog vina za 25 eura.

Objavio/la na 23:00. Objavljeno u Zanimljivosti. Možete pratiti sve odgovore na ovaj post kroz RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Morate biti ulogovani da bi komentarisali Logujte se

© 2000 - 2019 PCNEN. All Rights Reserved. Log in

-