Biro: Pokušaj kompromitacije državnih institucija i zvanične politike

Cilj neovlašćenog iznošenja u javnost zvanične službene dokumentacije Ministarstva vanjskih poslova i evropskih integracija i Savjeta za članstvo u NATO je pokušaj kompromitacije državnih institucija i zvanične politike, prije svega sa aspekta napora da Crna Gora do kraja ove godine dobije poziv za članstvo u NATO, zaključeno je na današnjej sjednici Biroa za operativnu koordinaciju i usklađivanje aktivnosti organa koji čine obavještajno bezbjednosni sektor.

Sjednica je, kako je saopšteno, održana na inicijativu potpredsjednika Vlade i ministra vanjskih poslova i evropskih integracija Igora Lukšića.

Dnevnik Dan je objavio nekoliko dokumenata dokumentacije Ministarstva vanjskih poslova i evropskih integracija koji se odnose na diplomatsku aktivnost Igora Lukšića. Izvršni direktor Pokreta za neutralnost, novinar nedjeljnika Monitor Marko Milačić je kazao da je on redakcija Dana doturio dokumente, a da ih je on dobio iz više vladinih izvora.

 

Objavio/la na 23:02. Objavljeno u Vijesti. Možete pratiti sve odgovore na ovaj post kroz RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Morate biti ulogovani da bi komentarisali Logujte se

© 2000 - 2019 PCNEN. All Rights Reserved. Log in

-