U prekidu saobraćaj Bar-Podgorica, Kotor-Budva…

by | mar 5, 2015 | Novosti | 0 comments

Usled obilnih padavina i vode na kolovozu, obustavljen je saobraćaj za sve kategorije vozila na putu Bar-Podgorica i Nikšić-Šavnik zbog sniježnih padavina.

Saobraćaj između Bara i Sutomora, otvoren je oko 15.40, pošto je satima bio u blokadi zbog ogromnih nanosa zemlje koje je bujica kroz podvožnjak nanijela na magistralu kod autobuske stanice u Sutomoru.

Saobraćaj na putu Kotor – Budva u prekidu je za sve kategorije vozila, zbog odrona i vode na putu, saopšteno je iz Auto-moto saveza.

Saobraćaj je obustavljen za sve kategorije vozila na putu Tivat – Kotor i Tivat – Radović.

Saobraćaj na putu Herceg Novi – Kamenari ponovo je uspostavljen i odvija se jednom trakom naizmjenično, zbog odrona u mjestu Verige, kao i u mjestu Crvena glavica na putu Budva – Sveti Stefan.

Kamionima sa prikolicom i šleperima nije dozvoljeno kretanje na putevima Podgorica- Bijelo Polje, Nikšić- Plužine, Nikšić- Ijijino brdo i Pljevlja- Rance.

Na regionalnom putu Mojkovac-Đurđevica Tara u mjestu Dobrilovina, zbog klizišta se saobraća jednom trakom naizmjenično.

Na magistralnom putu Lipci-Grahovo u mjestu Donje Krivošije režim saobraćaja je promijenjen sa tri na dvije saobraćajne trake, a dolaziće i do desetominutnih prekida za sve vrste vozila od deset do 11 i od 15 do 16 sati.

Zbog sanacije klizišta na lokalitetu Kruce na magistralnom putu Bar – Ulcinj, promijenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni, a postavljena je privremena saobraćajna signalizacija.

Vozačima iz AMSCG savjetuju da bez obzira na vremenske i saobraćajne uslove voze oprezno i poštuju pravila saobraćaja.

Informativni centar zajedno sa službom pomoći na putu na usluzi su građanima neprekidno 24 sata. Informacije se mogu dobiti putem telefona 19807, 020/234-999 I 063/239-987.

 

0 Comments

Submit a Comment