Amfilohije: Homofob godine – najveće priznanje koje sam dobio

Objavljeno: 26.10.2014, 08:42

NVO Kvin Montenegro, koja okuplja pripadnike i poklonike LGBT zajednice, proglasila je homofobom godine mitropolita SPC u Crnoj Gori Amfilohija Radovića. To je odlučeno na osnovu ankete koja je sprovedena u LGBT zajednici. Mitropolit Amfilohije je nakon obavještenja o pomenutom “priznanju” poručio da “nagradu” prima sa zadovoljstvom. Rekao je i da mu je to jedno od najvećih priznanja koje je dobio i priznao da “mrzi” homoseksualce, prenosi Beta. Amfilohije je juče, prilikom litije u Podgorci, posvećenoj porodici i rađanju djece, rekao da je predstojeća parada LGBT zajednice u Podgorici, zakazana za 2. novembar, “parada smrti i uništenja”, a ne Parada ponosa.  

NVO Kvin Montenegro, koja okuplja pripadnike i poklonike LGBT zajednice, proglasila je homofobom godine mitropolita SPC u Crnoj Gori Amfilohija Radovića.

To je odlučeno na osnovu ankete koja je sprovedena u LGBT zajednici.

Mitropolit Amfilohije je nakon obavještenja o pomenutom “priznanju” poručio da “nagradu” prima sa zadovoljstvom. Rekao je i da mu je to jedno od najvećih priznanja koje je dobio i priznao da “mrzi” homoseksualce, prenosi Beta.

Amfilohije je juče, prilikom litije u Podgorci, posvećenoj porodici i rađanju djece, rekao da je predstojeća parada LGBT zajednice u Podgorici, zakazana za 2. novembar, “parada smrti i uništenja”, a ne Parada ponosa.

 

Leave a Reply

Blogovi

Logujte se ili registrujte
Forgot?
Register