Bogojević poručio da se na njega više ne računa

U jeku pregovora oko uspostavljanja prelazne manjinske uprave u Podgorici, Dragan Bogojević, nosilac liste Evropsko lice Podgorice za gradonačelnika Podgorice, oglasio se saopštenjem za javnost u kome je kazao da se ne računa na njenga.

“Kao nosilac liste Evropsko lice Podgorice, u novonastalim okolnostima i raspoloženju za podršku opozicionih stranaka manjinskoj upravi koaliciji ELP, a imajući u vidu aktuelna dešavanja i sukob u Pozitivnoj Crnoj Gori, kao jednom od dva konstituenata koalicije, smatram da ne bih mogao u punom kapacitetu da obavljam funkciju gradonačelnika Podgorice”, kazao je Bogojević i dodao da smatra da je “stabilnost neophodan uslov za obavljanje funkcije Gradonačelnika Glavnog grada u interesu svih građana”.

“Kao čovjek koji je svoj autoritet založio za opciju trećeg puta u Podgorici i Crnoj Gori, kao osnova za profesionalnu i nestranačku upravu grada, ja, a ne mislim ni niko drugi ko ne može računati na stabilnu podršku, ne bi mogao preduzeti takvu odgovornost. Moja je želja bila i ostala da treći put premosti i poveže obje strane Crne Gore i tome ću ostati posvećen”, poručio je Bogojević.

 

Objavio/la na 21:02. Objavljeno u Priča dana, Vijesti. Možete pratiti sve odgovore na ovaj post kroz RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Morate biti ulogovani da bi komentarisali Logujte se

© 2000 - 2019 PCNEN. All Rights Reserved. Log in

-