Đukanović sjutra u Hrvatskoj, 2.juna u BiH

Predsjednik Vlade Milo Đukanović sjutra će boraviti u zvaničnoj posjeti Hrvatskoj, na poziv premijera Zorana Milanovića. Pored razgovora sa Milanovićem, Đukanović će razgovarati sa predsjednikom Hrvatske Ivom Josipovićem i predsjednikom Hrvatskog sabora Josipom Lekom, saopšteno je iz Vlade.

Predviđen je sastanak Đukanovića sa predstavnicima Zajednice Crnogoraca u Hrvatskoj.

Đukanović će u ponedjeljak boraviti u zvaničnoj posjeti Bosni i Hercegovini, na poziv predsjedavajućeg Savjeta ministara Vjekoslava Bevande.

Đukanović će se u Sarajevu sastati sa predsjedavajućim Predsjedništva BiH Bakirom Izetbegovićem i sa članovima Predsjedništva BiH Nebojšom Radmanovićem i Željkom Komšićem, sa čelnicima oba doma Parlamentarne skupštine BiH – predsjedavajućim Predstavničkog doma Miloradom Živkovićem, i predsjedavajućim Doma naroda Draganom Čovićem, prenosi RTCG.

Predviđen je razgovor sa zamjenikom predsjedavajućeg Savjeta ministara i ministrom vanjskih poslova BiH Zlatkom Lagumdžijom.

Objavio/la na 21:04. Objavljeno u Vijesti. Možete pratiti sve odgovore na ovaj post kroz RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Morate biti ulogovani da bi komentarisali Logujte se

© 2000 - 2019 PCNEN. All Rights Reserved. Log in

-