CG: Granična policija zabranila biciklističku trku

Granična policija Crne Gore nije, bjelopoljskom Biciklističkom klubu Ciklomont izdala odobrenje za održavanje ‘Svete biciklističke trke’ i prelazak državne granice van graničnog prelaza i van utvrđenog radnog vremena, saopštio je direktor takmičenja Branko Hajduković.

U saopštenju dostavljenom medijima, Hajduković je rekao da je policija kao razlog navela to

što nije dobijena saglasnost Granične policije Srbije, a posebno zbog nedostavljanja spiska učesnika sa kopijama putnih dokumenata.

“Ističemo da je Organizator 17 dana prije starta Trke podnio zahtjev kojim je tražio da granične policije Srbije i Crne Gore da izdaju odobrenje za održavanje trke, kao i zahtjev Centru bezbjednosti Bijelo Polje za saobraćajnu zaštitu biciklista“, naveo je Hajduković.

Centar bezbjednosti Bijelo Polje je donio pozitivnu odluku, dok kako kaže Hajduković, od granične policije nijesu dobili konkretan odgovor.

“Budući da smo ozvaničili stazu Maratona i vidno je obiljezili tražićemo da nezvanični  granicni prelaz izmedju Srbije i Crne Gore dobije status privremenog za organizaciju sportskih  i turistickih priredbi”, naveo je Hajduković.

Objavio/la na 12:56. Objavljeno u Vijesti. Možete pratiti sve odgovore na ovaj post kroz RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Morate biti ulogovani da bi komentarisali Logujte se

© 2000 - 2018 PCNEN. All Rights Reserved. Log in

-