Sjutra u podne: Duel Dodika i Čede Jovanovića

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik će sjutra u Beogradu učestvovati u duelu sa liderom Liberalno-demokratske partije (LDP) Čedomirom Jovanovićem o temi “Da li je Srpska genocidna tvorevina ili izraz volje naroda?”

Duel između Dodika i Jovanovića, koji organizuje Tanjug, počeće u 12 časova u prostorijama Pres-kluba Tanjuga na Obilićevom vencu, javljaju banjalučki mediji.

Duel će ekskluzivno prenositi TV B92.

Tema, pokrenuta izjavom Čedomira Jovanovića na Glavnom odboru LDP-a, izazvala je lavinu reagovanja u RS, najavljene su tužbe i traži se izvinjenje pred srpskim parlamentom.

Lider LDP-a Čedomir Jovanović je rekao na sjednici Glavnog odbora svoje stranke, u subotu, da je “Republika Srpska genocidna tvorevina” i da je “nastala na genocidu”.

Na ovu izjavu reagovao je kabinet predsjednika RS Milorada Dodika, odakle je poručeno da lider LDP “smišljenom laži da je Republika Srpska nastala na genocidu pokušava da pripiše kolektivnu odgovornost cijelom narodu, koji je samo branio pravo na život”.

Objavio/la na 20:16. Objavljeno u Vijesti. Možete pratiti sve odgovore na ovaj post kroz RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Morate biti ulogovani da bi komentarisali Logujte se

© 2000 - 2018 PCNEN. All Rights Reserved. Log in

-