Razbijen izlog Crnogorskog kulturnog centra u Lovćencu

U centru Lovćenca (Vojvodina) sinoć su razbijena stakla na prostorijama Crnogorskog kulturnog centra u kojem se nalaze sjedišta Udruženja Crnogoraca Srbije Krstaš i Crnogorskog kulturno prosvjetnog društva Princeza Ksenija.

Nepoznate osobe su, kako je saopštila pres služba Krstaša, su razbile izlog gađajući plakat na kojem UCS Krstaš  obavještava javnost o donacijama koje su ovog ljeta obezbijeđene za crnogorsku zajednicu u Vojvodini (ljetovanja za djecu u Crnoj Gori, opremanje tehničkim uređajima predškolske ustanove, klimaizacija Crnogorskog kulturnog centra).

Policija nije otkrila počinioce predhodnog vandalskog napada na iste prostoije u oktobru 2010. godine, kao i distribuciju letaka sa sadržajem koji stimuliše međunacionalnu netrpeljivost. Umjesto istrage, lokalna policija je tada sprovela anketu i popis članova Udruženja Crnogoraca Srbije Krstaš, navodi se u saopštenju.

Objavio/la na 12:12. Objavljeno u Vijesti. Možete pratiti sve odgovore na ovaj post kroz RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Morate biti ulogovani da bi komentarisali Logujte se

© 2000 - 2019 PCNEN. All Rights Reserved. Log in

-