Protiv Darka Šarića još dvije optužnice

Protiv odbjeglog Darka Šarića i pripadnika njegove grupe podignute su još dvije optužnice, izjavio je srbijanski tužilac za organizovani kriminal Miljko Radisavljević, prenose beogradski mediji.

Prema njegovim riječima, jedna optužnica tereti Šarića i još deset optuženih za krijumčarenje 1,1 tone kokaina 2008. godine koja je zaplijenjena u Brazilu.

On je dodao da se pojedinim optuženim već sudi pred specijalnim sudom u Beogradu po optužnici koja ih tereti za šverc dvije tone kokaina iz Argentine.

Drugom optužnicom Šarić i četvorica pripadnika njegove grupe sumnjiče se za pranje novca stečenog prodajom kokaina koji su ubacivali u legalne tokove učestvujući u privatizacijama u Srbiji.

Darko Šarić se nalazi u bjekstvu i za njim je raspisana crvena potjernica i sudi mu se u odsustvu, kako zbog krijumčarenja kokaina iz Argentine tako i zbog pranja novca.

Objavio/la na 21:25. Objavljeno u Vijesti. Možete pratiti sve odgovore na ovaj post kroz RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Morate biti ulogovani da bi komentarisali Logujte se

© 2000 - 2018 PCNEN. All Rights Reserved. Log in

-