PZP:Ubistvo Dudića poruka organizovanog kriminala

Ubistvo Dragana Dudića u Kotoru prvenstveno je poruka, pa tek potom mafijaška egzekucija, ocijenjeno je danas iz opozicionog Pokreta za promjene, javlja agencija Mina.

"To je poruka kojom organizovani kriminal demonstrira svoju odlučnost da bude akter, a nikako kolateralna žrtva planirane transformacije crnogorske vlasti, one koju su osmislili i planirali Demokratska partija socijalista i Socijaldemokratska partija", kaže se u izjavi poslanika Koče Pavlovića.

On smatra da je to ubistvo možda, prije svega, poruka premijeru Milu Đukanoviću. "To je poruka da je cijena izlaska iz kriminalnog kola barem 100 puta skuplja od cijene koju je platio ulazeći u mafijašku mrežu", saopštio je Pavlović, naglašavajući da će ljetnji mjeseci pokazati svu opravdanost opozicionih ocjena da Đukanovićev odlazak zahtijeva hitnu ostavku postojeće i formiranje koncentracione vlade.

Objavio/la na 17:37. Objavljeno u Vijesti. Možete pratiti sve odgovore na ovaj post kroz RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Morate biti ulogovani da bi komentarisali Logujte se

© 2000 - 2019 PCNEN. All Rights Reserved. Log in

-