Struja jeftinija tri odsto

Predstavnici regulatornog tijela saopštili su agenciji Mina-business da su, na osnovu nove Odluke, cijene za domaćinstva sa dvotarifnim brojilima niže oko tri odsto, a za ona sa jednotarifnim oko dva odsto.

Odbor Regulatorne agencije za energetiku je, kako je objašnjeno, nove cijene usvojio na osnovu presude Upravnog suda kojom je poništena Odluka o izmjeni tarifa od 27. novembra prošle godine.

S obzirom na to da iz Odluke o izmjeni tarifa za električnu energiju proizilazi razlika u odnosu na tarife utvrđene poništenom Odlukom, Odbor Agencije je donio Zaključak da Elektroprivreda ponovo obračuna isporučene količina struje potrošačima za period od 1. decembra prošle godine do 31. maja.

"Nakon toga Elektroprivreda će na odgovarajući način izvršiti poravnanje kod svih potrošača gdje je to neophodno, na račun budućih zaduženja", kazali su iz Agencije.

Objavio/la na 22:15. Objavljeno u Vijesti. Možete pratiti sve odgovore na ovaj post kroz RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Morate biti ulogovani da bi komentarisali Logujte se

© 2000 - 2019 PCNEN. All Rights Reserved. Log in

-