“Glas Javnosti”: Arkanove ubice kriju se u Opatiji

Dobrosav Gavrić Duki i Milan Đuričić Miki, osuđeni za ubistvo Željka Ražnatovića Arkana na po 30 godina, kriju se u hrvatskom gradu Opatija, saznaje Glas Javnosti iz dobro obaviještenih izvora.

"Očekujući osuđujuću presudu, Gavrić i Đuričić su neposredno pre izricanja presude prešli u Bosnu i Hercegovinu, gde su se krili i neposredno posle Arkanovog ubistva. Posle nekoliko dana u BiH, otišli su u Hrvatsku i sada se nalaze u Istri", kaže izvor lista.

Gavrić i Ćuričić osuđeni su u Okružnom sudu na po 30 godina zatvora, zbog ubistva Željka Ražnatovića Arkana, Dragana Garića i Milenka Mandića 15. januara 2000. godine, u beogradskom hotelu Interkontinental.

Pored njih dvojice u Okružnom sudu tada su osuđeni i Dejan Pitulić, Vujadin Krstić i Stojan Ranković Divljak, na po šest godina zatvora, zbog pomaganja počiniocu poslije izvršenog djela. Zbog istog krivičnog djela na devet godina je osuđen Đorđe Grubačić, dok je Milomir Vasiljević dobio tri godine zatvora.

Objavio/la na 11:38. Objavljeno u Vijesti. Možete pratiti sve odgovore na ovaj post kroz RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Morate biti ulogovani da bi komentarisali Logujte se

© 2000 - 2019 PCNEN. All Rights Reserved. Log in

-