GO SNP: Necemo na proslavu, pozivamo na koaliciju

Objavljeno: 03.06.2006, 20:06h

Poslanici Socijalisticke narodne paretije neucestvovati na svecanoj sjdnici prlamenta, odlucio je Glavni odbor. Uaopstenju se navodi da je ta partija spremna da uvazi politiku Evropske unije u odnosu na Zapadni Balkan i Crnu Goru, ali nije precizirano da li SNP priznaje rezultate referendumskog izjasnjavanja. SNP poziva sve politicke subjekte referendumske kampanje u Bloku za zajednicku drzavu i sve druge politicke snage koje se zalazu za demokratsku i evropsku politiku da pristupe formiranju predizborne koalicije za predstojece redovne parlamentarne i lokalne izbore.

Poslanici Socijalisticke narodne paretije neucestvovati na svecanoj sjdnici prlamenta, odlucio je Glavni odbor. Uaopstenju se navodi da je ta partija spremna da uvazi politiku Evropske unije u odnosu na Zapadni Balkan i Crnu Goru, ali nije precizirano da li SNP priznaje rezultate referendumskog izjasnjavanja.

SNP poziva sve politicke subjekte referendumske kampanje u Bloku za zajednicku drzavu i sve druge politicke snage koje se zalazu za demokratsku i evropsku politiku da pristupe formiranju predizborne koalicije za predstojece redovne parlamentarne i lokalne izbore.

Pratite nas na Fejsbuku, Instagramu i Tviteru. Ako imate predlog teme za nas, javite se na [email protected]
Prije nego ostavite komentar, molimo vas da pročitate Pravila komentarisanja na Portalu PCNEN

Leave a Reply

Blogovi

Logujte se ili registrujte
Forgot?
Register