Bulatovic obecao Solani da SNP ne skrece sa evropskog puta

Objavljeno: 02.06.2006, 20:52h

Predsjednik Socijalisticke narodna partije Predrag Bulatovic je izjavio da nije ovlascen da prije sjednice partijskog Glavnog odbora kaze da li ce SNP priznati rezultate referenduma, prenijeli su elektronski mediji. “SNP nece odustati od svog gradjanskog i evropskog puta. Evropske integracije su veoma vazne i bitne i mi cemo uvazavati u potpunosti politiku EU prema Crnoj Gori i zapadnom Balkanu”, rekao je Bulatovic nakon sto je razgovarao u Beogradu sa Havijerom Solanom, visokim predstavnikom EU za spoljnu politiku i bezbednost.

Predsjednik Socijalisticke narodna partije Predrag Bulatovic je izjavio da nije ovlascen da prije sjednice partijskog Glavnog odbora kaze da li ce SNP priznati rezultate referenduma, prenijeli su elektronski mediji.

“SNP nece odustati od svog gradjanskog i evropskog puta. Evropske integracije su veoma vazne i bitne i mi cemo uvazavati u potpunosti politiku EU prema Crnoj Gori i zapadnom Balkanu”, rekao je Bulatovic nakon sto je razgovarao u Beogradu sa Havijerom Solanom, visokim predstavnikom EU za spoljnu politiku i bezbednost.

Pratite nas na Fejsbuku, Instagramu i Tviteru. Ako imate predlog teme za nas, javite se na [email protected]
Prije nego ostavite komentar, molimo vas da pročitate Pravila komentarisanja na Portalu PCNEN

Leave a Reply

Blogovi

Logujte se ili registrujte
Forgot?
Register