Skupstina Crne Gore bira clanove RRK

Objavljeno: 14.03.2006, 12:08h

Skupstina Crne Gore danas bi trebalo da izabere clanove Republicke referendumske komisije na cijem ce celu najvjerovatnije biti slovacki drzavljanin Frantisek Lipka. Skupstina bi trebalo da izabere i clanove opstinskih referendumskih komisija i skupstinskih odbora za pracenje medija i kontrolu finansija tokom referendumske kampanje

Skupstina Crne Gore danas bi trebalo da izabere clanove Republicke referendumske komisije na cijem ce celu najvjerovatnije biti slovacki drzavljanin Frantisek Lipka. Skupstina bi trebalo da izabere i clanove opstinskih referendumskih komisija i skupstinskih odbora za pracenje medija i kontrolu finansija tokom referendumske kampanje.

Lipka je kandidat evropskog izaslanika Miroslava Lajcaka i sa tim predlogom saglasila su se oba politicka “bloka” u Crnoj Gori. Za predsjednika parlamentarnog Odbora za pracenje medija tokom referendumske kampanje, na osnovu ranijeg dogovora, predlozen je predstavnik Demokratske partije socijalista Zeljko Rutovic, a za predsjednika Odbora za pracenje finansiranja kampanje predstavnik Socijalisticke narodne partije Aleksandar Damjanovic.

Pratite nas na Fejsbuku, Instagramu i Tviteru. Ako imate predlog teme za nas, javite se na [email protected]
Prije nego ostavite komentar, molimo vas da pročitate Pravila komentarisanja na Portalu PCNEN

Leave a Reply

Blogovi

Logujte se ili registrujte
Forgot?
Register