GO SNP podrzao preporuke EU

Objavljeno: 27.02.2006, 14:23h

Glavni odbor opozicione Socijalisticke narodne partije je prihvatio danas preporuke Evropske unije o kljucnim pitanjima koja se ticu predstojeceg referenduma o drzavno-pravnom statusu Crne Gore, zvanicno je saopsteno, uz napomenu da je privatanje bilo jednoglasno. Glavni odbor je zaduzio klub poslanika da bude jedan od predlagaca usaglasenog predloga zakona o referendumu i obavezao sve poslanike SNP da podrze taj predlog. Takodje je podrzao inicijativu rukovodstva Narodne stranke da partije koje se zalazu za zajednicku drzavu nastupe sa jednom odbornickom listom i jednim kandidatom za predsjednika opstine u svim crnogorskim opstinama.

Glavni odbor opozicione Socijalisticke narodne partije je prihvatio danas preporuke Evropske unije o kljucnim pitanjima koja se ticu predstojeceg referenduma o drzavno-pravnom statusu Crne Gore, zvanicno je saopsteno, uz napomenu da je privatanje bilo jednoglasno.

Glavni odbor je zaduzio klub poslanika da bude jedan od predlagaca usaglasenog predloga zakona o referendumu i obavezao sve poslanike SNP da podrze taj predlog. Takodje je podrzao inicijativu rukovodstva Narodne stranke da partije koje se zalazu za zajednicku drzavu nastupe sa jednom odbornickom listom i jednim kandidatom za predsjednika opstine u svim crnogorskim opstinama.

Pratite nas na Fejsbuku, Instagramu i Tviteru. Ako imate predlog teme za nas, javite se na [email protected]
Prije nego ostavite komentar, molimo vas da pročitate Pravila komentarisanja na Portalu PCNEN

Leave a Reply

Blogovi

Logujte se ili registrujte
Forgot?
Register