Bulatovic ocekuje pobjedu bloka za zajednicku drzavu

Objavljeno: 27.02.2006, 11:20h

Lider Socijalisticke narodne partije Predrag Bulatovic ocijenio je da predlozeni referendumski model Evropske unije daje objektivnu mogucnost bloku koji se zalaze za zajednicku drzavu da ostvari pobjedu. Bulatovic je u intervjuu podgorickom “Danu” porucio da svi koji zele ocuvanje zajednicke drzave treba da izadju na referendum i osvoje glas vise od suverenistickog bloka. Lider SNP je rekao da je suverenisticki blok “ubjedljiva manjina” u Crnoj Gori i da se punim jedinstvom opozicije moze sacuvati zajednicka drzava.

Lider Socijalisticke narodne partije Predrag Bulatovic ocijenio je da predlozeni referendumski model Evropske unije daje objektivnu mogucnost bloku koji se zalaze za zajednicku drzavu da ostvari pobjedu. Bulatovic je u intervjuu podgorickom “Danu” porucio da svi koji zele ocuvanje zajednicke drzave treba da izadju na referendum i osvoje glas vise od suverenistickog bloka.

Lider SNP je rekao da je suverenisticki blok “ubjedljiva manjina” u Crnoj Gori i da se punim jedinstvom opozicije moze sacuvati zajednicka drzava.

Pratite nas na Fejsbuku, Instagramu i Tviteru. Ako imate predlog teme za nas, javite se na [email protected]
Prije nego ostavite komentar, molimo vas da pročitate Pravila komentarisanja na Portalu PCNEN

Leave a Reply

Blogovi

Logujte se ili registrujte
Forgot?
Register