Konacni stavovi o referendumu do utorka

Objavljeno: 24.02.2006, 12:58h

Konacni stavovi crnogorske vlasti i opozicije, o predlogu Evropske unije da odluku na referendumu o drzavnom statusu Crne Gore treba da donese 55 odsto izaslih biraca, bice poznati do utorka, 28. februara

Konacni stavovi crnogorske vlasti i opozicije, o predlogu Evropske unije da odluku na referendumu o drzavnom statusu Crne Gore treba da donese 55 odsto izaslih biraca, bice poznati do utorka, 28. februara.

Demokratska partija socijalista izjasnice se o predlogu Brisela nakon sto se o tom pitanju odredi i Savjet ministara Evropske unije, na sjednici koja je zakazana za ponedjeljak, 27. februara. Glavni odbor DPS-a trebalo je da zasijeda sjutra, ali je sjednica odgodjena dok se o referendumu o drzavnom statusu Crne Gore definitivno ne izjasni i Savjet ministara EU.

Za ponedjeljak je najavljena i sjednica Glavnog odbora Socijaldemokratske partije kada bi i manji partner u vladajucoj koaliciji trebalo da da konacnu rijec o predlogu EU. O istom pitanju sjutra ce se izjasniti i najjaca opoziciona stranka – Socijalisticka narodna partija, dok bi Demokratska srpska stranka o ponudi EU trebalo da se odredi danas. Iz bloka za zajednicku drzavu predlog EU vec su prihvatile Narodna stranka i Srpska narodna stranka.

Pratite nas na Fejsbuku, Instagramu i Tviteru. Ako imate predlog teme za nas, javite se na [email protected]
Prije nego ostavite komentar, molimo vas da pročitate Pravila komentarisanja na Portalu PCNEN

Leave a Reply

Blogovi

Logujte se ili registrujte
Forgot?
Register