Kacin: Lajcakov predlog za Crnu Goru “nije normalan”

Objavljeno: 24.02.2006, 15:06h

Jelko Kacin, izvjestilac Evropskog parlamenta o pregovorima radi zakljucenja Sporazuma o stabilizaciji i pridruzivanju sa Srbijom i Crnom Gorom, ocijenio je danas, u intervjuu Tanjugu, da predlog o neophodnoj kvalifikovanoj vecini od 55 odsto izaslih biraca na referendumu u Crnoj Gori “nije normalan”. Kacin, slovenacki poslanik u EP, jedan je od nekoliko evropskih poslanika, medju kojima su i Njemica Doris Pak i Nemac Bernt Poselt, te Madjar Istvan Sent-Ivanji, koji su ocijenili da je procenat od 55 odsto izaslih biraca – previsok.

Jelko Kacin, izvjestilac Evropskog parlamenta o pregovorima radi zakljucenja Sporazuma o stabilizaciji i pridruzivanju sa Srbijom i Crnom Gorom, ocijenio je danas, u intervjuu Tanjugu, da predlog o neophodnoj kvalifikovanoj vecini od 55 odsto izaslih biraca na referendumu u Crnoj Gori “nije normalan”.

Kacin, slovenacki poslanik u EP, jedan je od nekoliko evropskih poslanika, medju kojima su i Njemica Doris Pak i Nemac Bernt Poselt, te Madjar Istvan Sent-Ivanji, koji su ocijenili da je procenat od 55 odsto izaslih biraca – previsok.

Pratite nas na Fejsbuku, Instagramu i Tviteru. Ako imate predlog teme za nas, javite se na [email protected]
Prije nego ostavite komentar, molimo vas da pročitate Pravila komentarisanja na Portalu PCNEN

Leave a Reply

Blogovi

Logujte se ili registrujte
Forgot?
Register