Stojkovic: Prihvaticemo dogovor vlasti i opozicije

Objavljeno: 20.02.2006, 12:10h

Srpski ministar pravde Zoran Stojkovic izjavio je danas da Beograd ne moze postavljati pitanje legitimnosti referenduma, ukoliko svi politicki akteri u Crnoj Gori prihvate predlog EU da odluku na plebiscitu donosi 55 odsto upisanih biraca. “Ukoliko bi na referendum izaslo preko 75 odsto upisanih biraca onda bi to bilo pravo stanje stvari. Ukoliko Milo Djukanovic raspise referendum prema svojim pravilima mi to necemo prihvatiti, jer ne bi donijelo stabilnost Crnoj Gori”, ocijenio je Stojkovic i dodao da se u Vladi Srbije smatra da predlog EU ne garantuje rezultat koji bi pokazao pravo raspolozenje biraca u Crnoj Gori.

Srpski ministar pravde Zoran Stojkovic izjavio je danas da Beograd ne moze postavljati pitanje legitimnosti referenduma, ukoliko svi politicki akteri u Crnoj Gori prihvate predlog EU da odluku na plebiscitu donosi 55 odsto upisanih biraca.

“Ukoliko bi na referendum izaslo preko 75 odsto upisanih biraca onda bi to bilo pravo stanje stvari. Ukoliko Milo Djukanovic raspise referendum prema svojim pravilima mi to necemo prihvatiti, jer ne bi donijelo stabilnost Crnoj Gori”, ocijenio je Stojkovic i dodao da se u Vladi Srbije smatra da predlog EU ne garantuje rezultat koji bi pokazao pravo raspolozenje biraca u Crnoj Gori.

Pratite nas na Fejsbuku, Instagramu i Tviteru. Ako imate predlog teme za nas, javite se na [email protected]
Prije nego ostavite komentar, molimo vas da pročitate Pravila komentarisanja na Portalu PCNEN

Leave a Reply

Blogovi

Logujte se ili registrujte
Forgot?
Register