NS prihvatila predlog EU

Objavljeno: 20.02.2006, 15:41h

Predsjednistvo Narodne stranke predlozilo je danas Glavnom odboru stranke da prihvati Zakon o referendumu koji je ponudila Evropska unija. Portparol NS Ivanka Antovic prenijela je na konferenciji za novinare i stav Predsjednistva da predsjednik te partije Predrag Popovic treba da “ucini sve” da bi u opoziciji bilo postignuto jedinstvo o uslovima za organizovanje referenduma. Socijalisticka narodna partija, Demokratska srpska stranka i vladajuca koalicija trebalo bi do kraja sedmice da donese konacnu odluku o referendumskim uslovima koje je prosle sedmice saopstio izaslanik EU za referendum Miroslav Lajcak.

Predsjednistvo Narodne stranke predlozilo je danas Glavnom odboru stranke da prihvati Zakon o referendumu koji je ponudila Evropska unija. Portparol NS Ivanka Antovic prenijela je na konferenciji za novinare i stav Predsjednistva da predsjednik te partije Predrag Popovic treba da “ucini sve” da bi u opoziciji bilo postignuto jedinstvo o uslovima za organizovanje referenduma.

Socijalisticka narodna partija, Demokratska srpska stranka i vladajuca koalicija trebalo bi do kraja sedmice da donese konacnu odluku o referendumskim uslovima koje je prosle sedmice saopstio izaslanik EU za referendum Miroslav Lajcak.

Pratite nas na Fejsbuku, Instagramu i Tviteru. Ako imate predlog teme za nas, javite se na [email protected]
Prije nego ostavite komentar, molimo vas da pročitate Pravila komentarisanja na Portalu PCNEN

Leave a Reply

Blogovi

Logujte se ili registrujte
Forgot?
Register