Lutovac : Srbija bi mogla da posreduje

Objavljeno: 30.01.2006, 11:24h

Savjetnik predsjednika Srbije Zoran Lutovac smatra da bi u ovom trenutku bilo dobro “da Srbija da svoj doprinos kako bi se postigla saglasnost izmedju crnogorske opozicije i vlasti” po pitanju referenduma. “Jedan od nacina da to ostvari je i da posreduje u dijalogu”, kazao je Lutovac za “Republiku”. “Srbija bi, zapravo, trebalo da bude ili pruzalac dobrih usluga ili politicki akter, koji ce svojim cinjenjem ili necinjenjem doprinositi da se taj proces odigra u normalnoj atmosferi”, dodao je Lutovac.

Savjetnik predsjednika Srbije Zoran Lutovac smatra da bi u ovom trenutku bilo dobro “da Srbija da svoj doprinos kako bi se postigla saglasnost izmedju crnogorske opozicije i vlasti” po pitanju referenduma. “Jedan od nacina da to ostvari je i da posreduje u dijalogu”, kazao je Lutovac za “Republiku”.

“Srbija bi, zapravo, trebalo da bude ili pruzalac dobrih usluga ili politicki akter, koji ce svojim cinjenjem ili necinjenjem doprinositi da se taj proces odigra u normalnoj atmosferi”, dodao je Lutovac.

Pratite nas na Fejsbuku, Instagramu i Tviteru. Ako imate predlog teme za nas, javite se na [email protected]
Prije nego ostavite komentar, molimo vas da pročitate Pravila komentarisanja na Portalu PCNEN

Leave a Reply

Blogovi

Logujte se ili registrujte
Forgot?
Register