Kad zene zele seks

by | aug 12, 2004 | Svaštara | 0 comments

Deset prilika u kojima one ne mogu da odole vasem sarmu

Ako ste se naslusali izgovora: “Nemoj, danas nisam raspolozena”, sigurno se pitate postoje li odredjene situacije u kojima su zene voljne s vama da podele svoju intimu. Evo deset situacija za koje americki psiholozi tvrde da ce njen odgovor sigurno biti potvrdan…
Ucinite je srecnom

1. Koncept seksa pomirenja i nije mit. Vrlo napeta svadja ili prepirka s vasom partnerkom razvezace vam jezike, ubrzati puls i podici adrenalin. I jednom, kad oboje s ledja skinete teret onoga sto ste naumili da priznate jedno drugom, ne postoji nista lepse nego zavrsiti u krevetu. Cak i ako je dovedete do placa, samo joj dozvolite da se primiri. Obrisite joj suze s lica i napredujte prema gore vec navedenom planu.

2. Bas kao i ljutnja i tuga, tako i ekstremna sreca moze zenu da dodatno oraspolozi za seks. Zato, ako je upravo diplomirala, dobila posao ili povisicu, saznala da je trudna ili nesto slicno, vreme je da joj pomognete da tu svoju pozitivnu energiju kanalise na vodjenje ljubavi.

3. Iako stres ne bismo mogli da nazovemo ekstremnom emocijom, on ipak moze dodatno stimulisati zenski libido. Ako vasa lepsa polovina vec neko vreme bezglavo ludi ili se oseca napeto, cinjenica je da ce joj dobro doci malo opustanja. Jos ako joj vi to predlozite, sigurno ce pristati. To isto vazi i za glavobolje prouzrokovane stresnim situacijama – i one se najbolje lece seksom.

4. Ne u smislu psihoticne opsednutosti, vec u smislu lagane nesigurnosti koju vasa djevojka/zena pokazuje kada joj spomenete neku drugu zenu. Ako celo vece posmatra neku zenu kako vam se nabacuje, to ce kod nje da dovede do zelje za dokazivanjem i zelje da se potvrdi da je ona najbolja. A dokazivace vam se najcesce upravo u krevetu.

Ali to ne znaci da bi za sto bolji seksualni zivot trebalo namerno da izazivate ljubomorne scene jer ce je to samo zbuniti i povrediti na duze staze. Osim toga, tako cete dodatno smanjiti sansu za seksualnu aktivnost.

5. Dani kada zena ima ovulaciju su idealni dani za seks. Zato dve nedelje posle zadnjeg dana menstruacije probajte da inicirate neku akciju jer ce vam u tom periodu vama sklono zensko bice upravo najlakse i najspremnije izaci u susret. I obavezno kontraceptivna sredstava ukoliko ne zelite da postanete tata.

6. Ne mislimo da bi svoju devojku/zenu trebalo da oborite galonima alkohola da biste je sto lakse iskoristili u seksualne svrhe. Ali cinjenica je da nista kao malo alkohola i igre kod zena ne stvara takvu zelju za seksom.

Zbog toga joj u casu dolijte njeno najdraze pice, pokazite joj par laganih plesnih pokreta… Uzdravlje!

7. Vecina zena ne podnosi gledanje porno-filmova, pogotovo ne onih tvrdokornih koji su najcesce u video-rikorderima muskih samaca. Ali vruca filmska scena s Bredom Pitom ili Antoniom Banderasom mogla bi za nju da bude sasvim dovoljna.

Zenama cesto treba motivacija i inspiracija za seks, a vrucim scenama cete obaviti pola posla.

8. Ljubavne veze na daljinu mogle bi jako dobro da uticu na kvalitet vaseg ljubavnog zivota. Posle dana, nedelja ili meseci provedenih u fizickoj razdvojenosti, vasi prvi susreti bice obelezeni vrucim intimnim aktivnostima. Poznato je da razdvojenost dobro utice na medjusobnu privlacnost, pa ako vec niste te srece da vasa draga zivi u drugom gradu predlozite joj vestacku razdvojenost.

Cak i ako zivite u istom gradu postoji sansa da se ne vidite dva dana. Ona sa drugaricama, vi sa drugarima, a posle dva dana se volite kao i na pocetku veze.

9. Sto je duze zena bez seksa, to ce vise da ga zeli. Ako je zena koja vam se svidja vec neko vreme seksualno pasivna (a ne trazi vezu za jednu noc), verovatno vas ceka vrlo ispunjen i bogat seksualni zivot. Isto tako, probajte da se igrate i sa apstinencijom u samoj vezi – provedite par dana izmenjujuci samo poljupce i dodire, a za ostalo pricekajte dok zelja ne postane prejaka. jako je bitno da za ovo vreme ne popustite zelji. Istrajte do kraja i ako ste resili da se na sedam dana odreknete seksa, tako i uradite. Kada ponovo oprobate ovu staru vestinu, bice sjajno.

10. Ako je vasa devojka/zena kreativna i voli to da naglasava, svaki njen izliv maste (bilo da je rec o kuhinji, muzici, slikarstvu i sl.) mogao bi da posluzi kao uvod u kvalitetan seks.

Sledeci put kada krene da priprema neko jelo, usunjajte se u kuhinju i iskoristite one sastojke koje je namenila za kuvanje.
Kao sto mozete da zakljucite, zene ipak nisu toliko neraspolozene koliko se na prvi pogled cini. Sve sto morate da ucinite je da prepoznate pravi trenutak i najbolje ga iskoristite. Prema tome, sledeci put kada s posla stigne preopterecena problemima i puna stresa, umesto da je prepustite ocajanju, natocite joj malo vina, pustite neku tihu muziku i ponudite joj sve da se maksimalno opusti. U tom slucaju, bice vasa ostatak noci.

0 Comments

Submit a Comment